Wie ben ik

Wie ben ik


Wie ben ik,....ik ben Peggy De Jaeger en vind het moeilijk om iets over mezelf te vertellen.

Ik heb heel veel passies en intresses,teveel om op te noemen, enkele daarvan zijn boeken,spiritualiteit en natuurlijk stofjes en naaien. Mijn intresse begon toen ik nog een kleine Peggy was (5 jaar)ik wou vol overtuiging modeonterpster worden ,en was er dagelijks uren zoet mee, alleen tekenen was en is nog altijd niet mijn sterkste kant. 

natuurlijk loopt het leven niet altijd zoals we willen en na veel omwegen ben ik op een totaal ander pad terchtgekomen,
het was daar ook goed ,maar ik miste iets,na vele jaren een winkel runnen( niet van mezelf )besloot mijn lichaam dat het genoeg was,met aanhoudende gezondheidsproblemen tot gevolg. Maar nietsdoen ...,nee niets voor mij.
Op een mooi lente dag heb ik mijn mama haar naaimachine in beslag genomen en wou ik eindelijk echt beginnen leren naaien en zo was de eerste stap naar mijn eigen winkeltje gezet, na veel opzoekwerk  is Sew-A-Liscious op 20 december 2019 officieel gestart en ik moet eigelijk jullie allemaal bedanken voor jullie steun,zeker en vast aan de klanten van het eerste uur ,die vertrouwen hadden in een online winkel die totaal onbekend was. Ik geniet ook enorm van alle geprekjes met mijn klanten ,die ondertussen zoveel meer zijn geworden, ook al zijn die gesprekjes vooral online. Jullie zijn Sew-A-Liscious ,iedereen die ooit al een bestelling bij mij heeft geplaatst. Want jullie zorgen ervoor dat ik kan doen wat ik graag doe. Dikke mercie
heartheart XxX

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN